Незабутня екскурсія "Стародавнім Києвом"

У нас на екскурсіі завжди чудовий настрій

20 жовтня учні 7-Б та 7-В класів здійснили екскурсію Стародавнім Києвом. Вони піднімались на Хоревицю, Уздихальницю, Києвицю, відвідали Національний Історичний музей, державний заповідник «Софійський собор», музей «Золоті Ворота», піднялись на 76-метрову дзвіницю Софійського монастиря, обійшли місто Володимира, Ярослава Мудрого, Ізяслава, створили уявлення про те, як виглядав Київ в часи Русі-України.

Свої враження учні захотіли записати самі.Ось вони:

Патук Вікторія 7-Б клас: « Після екскурсії в мене дуже багато вражень, я пройшла та побачила дуже багато цікавого. Мені найбільше сподобалося те, як ми піднялися дзвіницю Софійського монастиря та як ми обійшли місто Володимира. Я дізналася багато нового та цікавого. Дякую нашій вчительці за те, що ми поїхали на цю екскурсію. Ірино Миколаївно, велике вам дякую »

/Files/images/nakladn/Сковорода.jpg

Передерій Катерина 7-Б: « На цій екскурсії я побачила багато гарних місць. Ми піднялися на гору Хоревицю, з якої був видний дивовижний краєвид. В Софійському соборі було цікаво подивитися на фрески і на конструкцію Собору (тобто, як він виглядав 1000 років тому). Я дуже вдячна вчительці за цей день та екскурсію. Дякую, дорога Ірино Миколаївно.»

Запорожець Анастасія: «Екскурсія була дуже весела и сподобалась багатьом моїм однокласникам. Хоч на гору піднятися було трохи складно, звідти відкривався прекрасний вид. В соборі теж розказали багато нової інформації. На дзвіниці ми встигли подзвонити в дзвін, на нас трохи накричали та ми пішли далі, не зважаючи на це, з гарним настроем. Екскурсія була гарна, дякую за неї"

/Files/images/nakladn/IMG_20181021_102332_236.jpg

Андрій Лінійчук 7-Б: «Мені дуже сподобалась ця екскурсія, тому що: По-перше, я освоїв дуже багато нового про Київ, були біля пам’ятників визначним людям, церкв, соборів. По-друге, ми ходили приблизно 5 годин пішки, таким чином, у нас було багато часу щоб поспілкуватися з друзями, вчителями тощо. Більш того, ми сходили в МсDonald щоб “підкріпитися”. Дякую за дуже цікаву екскурсію, Ірино Миколаївно!»

Кіселенко Аліна 7-в «Мені дуже сподобалась ця екскурсія по стародавньому Києву. Було цікаво, особливо біля Золотих воріт. На горі Щекавиця, на дзвіниці було дуже високо та зверху був гарний краєвид . Сподобався Михайливський Собор, найбільше мені сподобалось місто Ярослава. Біля пам’ятника Григорію Сковороді всі були зацікавлені його здібностями. Дякую Ірині Миколаївні за цю пречудову екскурсію.»

/Files/images/nakladn/золотые.jpg

Гопанчук Маріанна 7-В «Мені дуже сподобалася екскурсія по стародавньому Києву, було дуже цікаво побачити пам’ятник Григорію Сковороді, Софіївський Собор, де нас водив екскурсовод . Сподобався Михайлівській Собор, також сподобався Київський Національний музей Історіі України, де були старовинні речі, також були на горі Щекавиці, також сподобалося місто Ярослава. Дякую, Ірино Миколаївно, за чудову екскурсію!"

Мельничук Софія 7-В «Екскурсія була дуже чудова. Мені дуже сподобався Михайлівській собор, там було дуже душевно. Ще мені сподобався Софіївський собор та те, як ми піднімалися на колокольню, там було високо та цікаво. Ми були біля Григорія Скороводи та біля Богдана Хмельницького. Дякую вам, Ірино Миколаївно,

за цю екскурсію.»

/Files/images/nakladn/IMG_20181020_100940_597.jpg

Островецькій Денис 7-В» Мені дуже сподобалася екскурсія. Вона була дуже чудова. Мені дуже сподобалося дзвіниця, з неї був дуже красивий вид на площу. У Михайлівському Соборі було дуже прекрасно та душевно. Біля Золотих воріт було красиво і оборона там була теж хороша, а вид був прекрасний. Дякую, Ірино Миколаївно, за цю прекрасну неповторну екскурсію.»

/Files/images/nakladn/IMG_20181021_102857_496.jpg

/Files/images/nakladn/IMG_20181021_101416_408.jpg/Files/images/nakladn/IMG_20181023_151616_748.jpg/Files/images/nakladn/конец2.jpg/Files/images/nakladn/конец.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 370