Тиждень безпеки дорожнього руху

В Україні з 8 по 14травня пройшов тиждень безпеки дорожнього руху.

Заплановані заходи проводяться в Україні у 2017 році у рамках десятиліття Дій з Безпеки Дорожнього руху 2011-2020р.р., проголошеного резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 10 травня 2010 гоку № 64/255.

Головною темою тижня у 2017 році, визначеною ООН, була безпека дітей на дорозі. Усі заходи мали на меті привернення уваги суспільства до проблем дитячого травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

У Броварській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 був проведений Тиждень знань Правил дорожнього руху з 08.05 по 14.05. 2017 року. До участі в ньому були залучені учні 1-11 класів.. Кожний класний колектив оформив інформаційний куточок з безпеки руху на дорозі. Під час тижня відбулися бесіди, конкурси, вікторини, виставки малюнків, які пропагують дотримання правил дорожнього руху.Протягом Тижня були проведені загальношкільні заходи та організована виставка в шкільній бібліотеці на тему: «Дотримуйся Правил дорожнього руху!», єдиний національний урок « Безпека на дорозі – безпека життя».

Також проведені класні виховні заходи, які були цікавими та змістовними, сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

/Files/images/mayster/звітдорожній рух 2017 травень(1).jpg

/Files/images/mayster/звітдорожній рух 2017 травень.jpg/Files/images/mayster/звітдорожній рух 2017 травень(2).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 414